Kontakta oss    

Arbetsprocess

En arbetsprocess kan se olika ut beroende på vem kunden är och hur långt kunden har kommit med sin idé. Vi jobbar med arkitekter, byggföretag och privatpersoner. Vi diskuterar olika praktiska lösningar, val av material och hur projektet ska fortlöpa tills det är färdigt.

Vi använder oss både av 2D och 3D programvaror för att konstruera och projicera inredningar beroende på typ av projekt, för att ge kunden en tydligare bild av vad slutresultatet kommer innebära och hur det kommer se ut.

Datorstyrda maskiner ger mycket hög precision samt effektivt arbete, för att kunna utföra alla typer av jobb på bästa tänkbara sätt. Även de mest avancerade.

Vi ytbehandlar allting i den mån det är möjligt på vår verkstad, för att arbetet på plats ska ske så smidigt som möjligt.
Vi har egen industrilackering i verkstaden, för ett hållbart och
högkvalitativt resultat.
Utöver det så oljar, vaxar, och handmålar vi även många projekt.

Inredningen monteras och förbereds så långt det går på verkstaden. När det är dags för installation så kan vi arbeta snabbt och diskret. Kunden kan då ha normala förutsättningar hos sig under mesta möjliga tid och slipper stänga igen eller störas på annat sätt i sin normala verksamhet.

När snickerierna och övriga detaljer är monterade går vi igenom allt arbete som utförts tillsammans med kunden och säkerställer att allt blivit genomfört enligt deras önskemål.

Många goda samarbetspartners och stort leverantörsnätverk gör det möjligt för oss att vara flexibla. Därmed kan vi leverera smidiga och anpassade helhetslösningar.