Kontakta oss    

Kontakta oss

Intresserad av att jobba ihop? hör av dig!

Sjöstadens Snickeri har funnits sedan 1999. Namnet kommer från att vi tidigare fanns i Hammarby Sjöstad, men idag hittar du oss i Saltsjö-Boo i Nacka i södra Stockholm. Här har vi vår verkstad där vi tillverkar det mesta av snickerierna som sedan levereras och monteras hos kunderna.


Boovägen 77 132 35 Saltsjö-Boo

Kom i kontakt med oss via formuläret.

1. Jag har en färdig idé – Om du har en klar bild av vad du vill beställa, t.ex. en receptionsdisk eller en platsbyggd bokhylla. Skicka ett mejl med en detaljerad beskrivning på vad du vill ha. Bifoga en ritning eller en skiss med mått, samt vilka material du har tänkt dig. Gärna lite inspirationsbilder också. Vi återkommer med ett prisförslag. I samband med beställning så kommer vi ut och säkerställer att allt kommer fungera.

2. Jag är osäker på vad jag vill beställa – Om du vill bygga eller skapa något, men inte riktigt vet hur det ska se ut eller fungera. Vi hjälper dig att jobba igenom ett förslag med idéer på design, funktion och material. Skicka ett mejl och beskriv hur långt du har kommit i dina tankar. Bifoga gärna bilder på lokalen eller rummet där inredningen ska monteras.

Om du har planerat en viss budget för projektet så får du gärna kryssa i ett alternativ. Det gör det enklare för oss att förstå vad du vill beställa och vad vi ska räkna på när vi lämnar ett förslag.