Kontakta oss    

Sjöstadens Snickeri

Sjöstadens Snickeri har funnits sedan 1999. Namnet kommer från att vi tidigare fanns i Hammarby Sjöstad, men idag hittar du oss i Saltsjö-Boo i Nacka i södra Stockholm. Här har vi vår verkstad där vi tillverkar det mesta av snickerierna som sedan levereras och monteras hos kunderna.

Kontakta oss

Idag är vi nio personer som jobbar på företaget

Vi är ett välsvetsat team från Stockholmsområdet med intresse av inredningar och skapande. Skickliga snickare tillsammans med duktiga konstruktörer och erfarna projektledare. Tillsammans realiserar vi våra kunders visioner och inredningsprojekt.

Sjöstadens Snickeri AB

Om Sjöstadens Snickeri

Sjöstadens Snickeri har sedan 1999 tillverkat möbler och inredningar av hög kvalité. Vi har stor erfarenhet att både offentliga miljöer och platsbyggda heminredningar. Vi har under åren byggt många kontor, butiker och restauranger åt företag. Främst i Stockholmsområdet, men även på andra håll.

Till privatkunder har vi byggt många kök, specialanpassade möbler, garderober och förvaringslösningar. Vi är specialiserade på anpassade lösningar efter just dina förutsättningar.

Våra lokaler ligger i Saltsjö-Boo, där vi jobbar med förberedelser, design/konstruktion och tillverkning. Vi har en modern maskinpark som innefattar allt som kan behövas, inklusive lackering.

Vi jobbar med alla typer av material och håller oss uppdaterade på de senaste trenderna inom inredningsbranschen. Vi använder oss enbart av material av hög kvalitet för att kunna garantera att våra färdigställda projekt håller högsta tänkbara standard. Både estetiskt och hållbarhetsmässigt.

4500+ Slipade träytor i veckan
20+ Pågående projekt
45+ Kaffekoppar om dagen
100+ Nöjda kunder

Johan Widlund

Verksamhetschef
070-735 67 32
johan[at]sjostaden.se

Jag heter Johan Widlund och har drivit Sjöstadens Snickeri sedan 2002.
Jag har arbetat med snickerier och inredning under hela mitt yrkesverksamma liv.
1985 gick jag ut yrkesskolan och sedan dess har jag provat på det mesta inom snickeribranschen.
Numera arbetar jag framför allt med företagsledning, kundkontakter och att sköta det administrativa på företaget.